Website www.pietligthart.nl live!

Welkom op de nieuwe website www.pietligthart.nl. Piet Ligthart en Anita Baas hebben een gemengd tuindersbedrijf gespecialiseerd in de teelt van pioenrozen. Naast deze kleurrijke snijbloemen telen ze een aantal bijzondere groenten.

Doel website

Het doel van de nieuwe website is om nieuwe klanten te werven, naast het traditionele veilingkanaal. De website beschrijft de achtergrond van het bedrijf, de werkwijze en geeft een overzicht van het assortiment pioenrozen en groenten. Daarnaast geeft de website een goede beeld van de kwaliteit en zorgvuldigheid waarmee de bloemen en groenten worden geteeld.

Topkwaliteit door extra aandacht

Het bedrijf onderscheidt zich door topkwaliteit en extra aandacht. De bloemen en groenten krijgen 24 uur per dag de verzorging die ze nodig hebben, in de tunnelkas, onder plastic en in de volle grond. Hierdoor wordt een betere spreiding van de oogst gerealiseerd. De verwerking is volledig handmatig. De pioenen worden nauwlettend geplozen en zonder zij-scheuten geleverd in bossen van vijf stuks.

Speciale wensen

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en of bel direct op tel. 06-553 903 24.

 

De website is gerealiseerd door Digital Boulevard.